lauantai 10. maaliskuuta 2012

Paljon asiaa ! :D (paattinen & muuta)

Jessica teki mulle uuden bannerin, kiitos siitä ! (:

Jessican blogi: ssummerheart.blogspot.com <--- dominon nyk. hoitaja ;)

Sitten, mikä erikoispostaus kiinnostaisi ? (: Voin tehdä samoja kuin poniblogiin oon tehnyt joskus alle vuos sitten, ku tä on kuitenkin uus blogi. Mitään ihan vähän aikaa sit tehtyjä en tee vielä uudelleen (:

Kysymysvastauspostauksen voisin tehdä videolle, mut teillä tuskin on kysymyksiä paljoa ;)

Videopostaus tulee varmaankin paattisilta, jos tiia saa videot toimimaan :D Linkkaan sen sit tiian blogista tänne (:

Onko toi banneri teistä hieno ? Musta se on kivan yksinkertanen, mut jos kukaan ei tykkää ni voinhan mä sen vaihtaakkin.

Sitten eilisestä & tästä päivästä♥

Eilen koulussa oli ekaks ruotsii. Meil oli järjestyslukujen kuulustelu. En osannu yhtää :s Sit oli bilsaa, ja se koe. Se oli vaikee ! :s Tulee taas nii mahtava numero..-.-

Sit oli kai matikkaa :D Kauheeta ku ei muista ;) Tehtii vaa tehtävii & juteltii. Sit oli musiikkii, ja saatii taas kunno naurut, kiitos musanopen :''D Ja lisäks mua ja jasuu ärsytti, mite joku voi oikeesti olla noi tyhmä XD

Sitte oli enkkuu ja ymmärsin taas nii paljo ! ._.

Kotii-->söin ---> koneel ---> siivosin ---> söin ruokaa ---> tuli kiire ---> pakkasin --> lähettii --- > haettii tiia ---> tallille :D

Äiti toi meijät paattisil. Siel iha ekaks kai vietii tarhaa vettä. Sit haettii Fia ja "käsiponiks" oksana.

Harjattii ne, kuvailtii, pelleiltii ja lähettii menee (: Oksana oli alust asti tosi "hermona", ravaili ja pelleili kokoajan. Tiia ratsasti ekana, sellasen hiekkatien.

Hiekkatien päässä vaihdettiin, mentiin kävelytielle. Tiia ja oksana meni eteen, ja oksana rauhottu. Vähänkö Fia oli kiva ratsastaa ! (:

Otettiin pari kuvaa, ja vaihettiin taas.

toi heijastinliivi .. :D







Kaikki kuvat (c) tiia !

Tiia ratsasti kävelytietä takaspäin, ja mä ridasin siis taas hiekkatien.

Tallilla harjailtiin ponit, mä tällä kertaa fian. Vietii sit molemmat alaponitallii ja ruvettii hakee ponei sisäl ja ruokkii tms. Lähettii sit illal kotii :):)

Tänää oltii 3h jossai ihmee tapahtumas kahen ponin kaa. Hekita oli poniajelus ja Fia keskitty syömisee & siihen et se oli söpö (: Se oli siis rapsuteltavana (: Mä ja Tiia vuoroteltii siin et kumpi taluttaa hekitaa ja kumpi pitelee fiaa. n.Tunnin seisomisen jälkeen Fia kyllästy ja se vietiin koppiin. Hekita jakso loppuun asti ! (:

Lastattii hekitaki autoon ja lähettiin tallille. Siel sit vietii fia tarhaa & hekita karsinaa, ja vietii alaponitallii vedet. Sekoiltii ja lähettii tiial (:

ANTEEKS LUKIJAT, HUOMASIN NYT VASTA ET TEIN TÄN POSTAUKSEN VÄÄRÄÄN BLOGIIN ! :D

1 kommentti:

Rohkeesti vaan, en pure (: